Betingelser og gamle eksamensopgaver

Hvis man skal anvende løsningerne, så skal man acceptere følgende betingelser:
1) Vi forventer at I naturligvis ikke skriver af fra disse vejledende løsninger. Heller ikke hvis I benytter jer af studie.one eller szymanskispil. Brug løsningerne fornuftigt...

2) Vi forventer at I gør jer et seriøst forsøg på selv at løse opgaven, så kan I efterfølgende prøve at se, om jeres facit stemmer overens med løsningerne. Tag aldrig løsningerne for gode varer, selv den bedste kan lave fejl. Med andre ord: Vær' kritiske!

3) Hvis I nu skulle få en fejl eller jeres løsninger ikke stemmer overens med disse løsninger på hjemmesiden, så giv jer i kast med at se på, hvad gik der galt. Hvordan kan vi så vidt muligt undgå det fremover.

4) Download af disse løsninger må kun benyttes til den enkelte og / eller i klassen. Det betyder, at man ikke må ændre, udgive eller uploade løsningerne andre steder. Ønsker man dem på ens hjemmeside, så kontakt os og vi vil finde ud af noget!

Betingelser for anvendelser

Eksempler på eksamensopgaver

Vi bag Matematik Universet har lavet eksempler på eksamensopgaver i matematik. Disse kan frit afbenyttes. Bemærk, at de er uofficielle. Vi lister dem nedenfor:

Se fanen: Matematik A, STX

Gamle eksamensopgaver

Vi bag Matematik Universet har ikke uploadet opgaverne. Man bliver ledt videre til det sted, hvor opgaverne kan hentes. Rettighederne for opgaverne tilhører Undervisningsministeriet.

Man kan finde gamle eksamenssæt på følgende hjemmeside: mimimi.dk primært gammel reform fra 2008-2015. Derudover kan man også finde på internettet ved at bruge docplayer.dk. Eksempel: https://docplayer.dk/82269711-Matematik-a-studentereksamen.html